Zonwering

Zonwering Merken

Als je zonwering wilt aanschaffen voor je woning dan zijn er ontzettend veel merken waar je uit kunt kiezen.

Elk hebben ze hun eigen voordelen en prijsklassen, dus kiezen kan best lastig zijn.

Je komt wellicht op een punt waar je door de bomen het bos niet meer ziet en niet meer weet welke zonwering je moet aanschaffen.

Vraag zonwering offertes aan
Vraag Gratis Offertes Aan
Erkende vakmensen - binnen 2 minuten aangevraagd

Wat zijn de beste zonwering merken?

Maar wat zijn nou de beste zonwering merken? Het is best lastig om door het grote aanbod een goede keus te maken. Daarom vind je hieronder een aantal zonwering merken die de moeite waard zijn.

Sunmaster

Sunmaster biedt een brede collectie buitenzonwering aan zoals: knikarmschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken en buitenjaloezieën.

Naast het veelzijdige aanbod staat Sunmaster ook achter een aantrekkelijk ontwerp. Het moet goed werken maar het moet er ook zeker mooi uitzien. Zonwering is toch een prominent product in je woning.

Suncircle

Een andere optie is Suncircle. Dit is ook een producent van buitenzonwering met een uitgebreid productassortiment. Ze maken zowel: rolluiken, screens, terrasschermen, serrezonwering, uitvalschermen en markiezen.

Suncircle maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Een lange levensduur van de zonwering is dus gegarandeerd. Daarnaast maakt Suncircle gebruik van een solide techniek waardoor de zonwering goed doet wat die moet doen.

Verano

Verano biedt naast buitenzonwering ook binnenzonwering aan. Het assortiment bestaat uit: zonneschermen, uitvalschermen, jaloezieën en rolluiken, maar ook diverse raamdecoratie als: jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en lamellen.

Verano maakt fraaie zonwering met een ruim aanbod aan kleuren zodat het product altijd goed bij het interieur van je woning past.
De zonwering is gemaakt van aluminium wat zorgt voor een sterke constructie en heeft hierdoor maar weinig onderhoud nodig.

Zonnelux

Zonnelux is een bekende producent van binnenzonwering en heeft voor ieder interieur leuke producten. Rolgordijnen, houten jaloezieën, shutters, plissé gordijnen, duette® gordijnen en duo rolgordijnen zijn hier voorbeelden van.

De zonwering van Zonnelux wordt gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor een lange levensduur garant staat. Het aanbod is ruim en er zijn vele combinaties in kleur en materialen beschikbaar tegen een fatsoenlijke prijs.

Heroal

Heroal is een bekend Duits merk op het gebied van buitenzonwering. Ze produceren en verkopen zowel: rolluiken, rolpoorten, terrasoverkappingen en klap/schuifluiken in vele kleuren.

De wensen van klanten is bij Heroal prioriteit nummer 1 en ze besteden hier veel aandacht aan. Heroal maakt gebruik van gerecycled aluminium met een goede coating en laklaag.

Deze bescherming zorgt ervoor dat de zonwering lang meegaat, weinig onderhoud nodig heeft en bestand is tegen zwaar weer.

Unilux

Unilux staat vooral bekend om hun op maat gemaakte horren, maar maken ook zeker aluminium binnen en buitenzonwering zoals: shutters en screens.

Stobag

Stobag is een merk uit Zwitserland dat buitenzonwering produceert. Denk hierbij aan: telescooparmen, zonneschermen en zonneschermen die geschikt zijn voor grotere afmetingen of ingewikkelde situaties.

Stobag is een van ‘s wereld grootste zonwering producenten. Ze leveren hoogwaardige zonwering met lange levensduur en helemaal op maat gemaakt voor jou. Er zijn miljoenen kleurencombinaties mogelijk zodat je dit helemaal kunt afstemmen op je interieur.

Velux

Velux is een Deens bedrijf dat voornamelijk bekend staat om hun dakramen. Enige tijd later zijn ze echter ook begonnen met het produceren van: dakvensters, lichtsystemen en verschillende soorten raamdecoratie.

Voor zonwering kun je natuurlijk ook bij Velux terecht. Rolluiken, jaloezieën, vouwgordijnen en zonwering voor schuine dakramen zijn voorbeelden van producten die worden gemaakt door Velux.

Ongeveer 95% van de Nederlanders heeft thuis een dakraam van Velux, dus als je zonwering zoekt voor een Velux dakraam is Velux uiteraard een goede optie.

Luxaflex

Luxaflex is misschien wel één van de bekendste merken als het gaat om binnenzonwering.

Vaak wordt de naam geassocieerd met jaloezieën, maar Luxaflex is toch echt een merk.

De raambekleding is van hoge kwaliteit en wordt afgestemd op jouw wensen zodat het altijd goed samengaat met je interieur.

Bij Luxaflex kun je onder andere: aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, duette shades, plissé gordijnen en rolgordijnen bestellen.

Somfy

Somfy is een Frans bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van elektrische zonneschermen. Somfy staat helemaal in het teken van automatisch en gemak.

De zonneschermen zijn dan ook allemaal voorzien van elektrische aandrijving via je smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Hoe vind je een goede zonweringspecialist?

Je hebt aan de hand van de bovenstaande informatie wellicht een keuze kunnen maken, maar waar kun je het beste deze zonwering bestellen of ophalen? Er zijn ontzettend veel zonweringspecialisten waaruit je kunt kiezen.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen de eerste de beste winkel binnen te stappen, maar verschillende aanbieders vergelijken is slimmer.

Vergelijk verschillende specialisten op punten die je belangrijk vindt en kijk welke het beste scoren op deze punten. Je kunt de specialisten bijvoorbeeld beoordelen op:

  • De prijs
  • Reviews van andere gebruikers
  • Garantie
  • Toegevoegde waarde (extra services)
  • Leveringstijd

Hoeveel garantie zit er op zonwering?

Als je zonwering aanschaft hoop je hier natuurlijk lang van te kunnen genieten. De gemiddelde levensduur van buitenzonwering is 10 tot 20 jaar.

Mocht het zo zijn dat de zonwering kapot gaat binnen deze periode, dan zijn goede garantievoorwaarden natuurlijk niet onbelangrijk.

Vraag bij de aanschaf van zonwering dus ook altijd naar de garantievoorwaarde van de desbetreffende zonweringspecialist.

De meest voorkomende garantieperiode van buitenzonwering is 5 jaar.

Bij binnenzonwering is dit ongeveer 1 tot 2 jaar. Een stuk korter dus.

Welke keurmerken en certificaten bestaan er voor zonweringspecialisten?

Een keurmerk is een handig middel om na te gaan welke zonwering kwalitatief goed is en welke niet.

Hieronder zullen we een aantal voorbeelden van keurmerken geven, en vertellen waar ze voor staan.

Keurmerken voor rolluiken

Een voorbeeld van zo’n keurmerk is het ‘romazo garant’ keurmerk. Om over dit keurmerk te mogen beschikken zijn er een aantal zaken vereist.

Een zonweringspecialist moet zorgen voor:

  • 5 jaar garantie op montage;
  • 100% tevredenheidsgarantie geven;
  • Zekerheid van levering en installatie
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vraag offertes aan bij zonweringspecialisten

Heb jij aan de hand van dit artikel of je eigen onderzoek wat merken en zonweringspecialisten op het oog? Vraag gratis en vrijblijvend zonwering offertes aan bij zonweringspecialisten.

Vraag zonwering offertes aan
Vraag Gratis Offertes Aan
Erkende vakmensen - binnen 2 minuten aangevraagd